Vendégkönyv

Itt azokat az üzeneteket, véleményeket olvashatják, amelyeket vendégeink honlapunkra, a recepció mellé kihelyezett vendégkönyvünkbe, a Facebook-oldalunkra, vagy e-mailben írtak nekünk.

Ha járt már nálunk, kérjük Ön is mondja el a véleményét, ide kattintva a bejegyzés alján kommentben vagy az info@sdghotel.hu címen e-mailben.

Kedves csapat! Köszönjük szépen a gondoskodást, a kedves szavakat, a finom ételeket és a sok mosolyt, amit Önöktől kaptunk. Először járunk itt, de szívesen visszajövünk máskor is, mert minden 10 pontos volt.
— Varó család, 2015. január

Nagyon szuper szilvesztert töltöttünk az SDG Hotelben! Nagyon finom, ízletes ételek, barátságos, kedves személyzet! A szobák barátságosak, tiszták és melegek! Újra élni fogunk a lehetőséggel! :)
2015. január 5.

Hálás szívvel köszönjük azt a szeretetteljes vendéglátást, amit itt tapasztaltunk! Gratulálunk az SDG teljes stábjának! Cégünk sok helyen szervezett már rendezvényt, de ilyen jól egyik konferencián sem éreztük magunkat. A családtagok számára is nagyon gyorsan elrepült az idő, és a legválogatósabb kollégának is kivétel nélkül minden étel ízlett. A Szálloda szolgáltatásai között nem szereplő igényeinket is azonnal megoldották. Nem kérdés, hogy legközelebb is ide jövünk! Csak így tovább, szeretettel, mosolyogva, kedvesen. Ez az igazi vendégszeretet! 
Az Adves Photo csapata, 2014. augusztus 13.

Kedves SDG Konferencia Dolgozói!

Szeretnék köszönetet mondani a sok figyelmességért, amit Tőletek kaptunk. Különösen szeretném kifejezni a hálám Istennek, hogy szolgálatkészek voltatok az étkezésben a sok különféle kérést teljesíteni... :) Hála, hála, hála...
— Dabiné Móni a Gazdagréti Gyülekezetből, 2014. július 24.

Számomra nagy csalódás a hotel és rendezvényei. Az ételválaszték gyenge, a húsok rágósak, szárazak, a vegetáriánusoknak semmi választék nincs (pl. rántott gomba, rántott sajt, stb.). A szilveszteri 3 napos (2 éjszaka) programon vettünk részt barátainkkal, de legközelebb biztosan elkerüljük ezt a helyet és másokat is lebeszélünk arról, hogy ezt a helyet válasszák. A szilveszteri programot egy nagyon kis helyen a recepció melletti földszinti helyiségben tartották, állítólag teltház volt a hotelben, nem volt szabad szoba, ehhez képest tíznél kevesebb asztalt helyeztek el a rendezvény helyszínén. A szobákban órákon keresztül nem volt fűtés, egy alkalommal áramkimaradás is volt. A személyzet nem állt a helyzet magaslatán, kérdéseinkre nem tudtak válaszolni. Maga a szilveszteri rendezvény is megszervezetlen volt. Gondolom ezt a bejegyzésemet hamarosan törölni fogják.
2015. január

Három család nevében írom, hogy szenzációs szilvesztert töltöttünk Önöknél. Minden tekintetben maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük a kedvességüket, nagyon jól éreztük magunkat.”
— Péterfi, Laczi, Nagy család (a Motorosok), 2015. január

Előszilveszter szuper, szilveszter fantasztikus, utószilveszter pihenés, feltöltődés. Idén sem csalódtunk!
Hőlaki család, 2015. január

Nagyon jól éreztük magunkat!! Köszönünk mindent a hotel minden dolgozójának. Nagyon vendégszerető, igazán otthonos hangulatban tölthettük el a szilvesztert. A szakácsnak gratulálunk, minden nagyon különleges es finom volt! A gyerekek nagyon élveztek a külön nekik tartott szilveszteri bulit, alig akartak haza jönni. Jövőre biztosan ott leszünk!!! Gratulálunk a szervezőknek!!
2015. január

Ezúton szeretnék köszönetet mondani, hogy nagynénémről Naszádi Zsófiáról 30 fős konferencia termet neveztek el. Tisztelettel, Halász Gábor
2014. június 12.

Köszönünk mindent: a segítőkész, udvarias kiszolgálást; a bőséges, finom ételt és hogy jól éreztük magunkat:)
— Valuschek család, 2013. szeptember 23.

 

Köszönjük a szíves fogadtatást, jól éreztük magunkat. Legközelebb is indulunk az SDG által meghirdetett osztályversenyen!
Árpád Fejedelem Gimnázium (Pécs), 10.a, 2013. május 7.

Egy hely, ahol ismerik azt a fajta szeretetet, ami szolgál és nem csak kiszolgál. Egy hely, ahol érezhető az imádságos háttér, ahol igazi vendégszeretet van. Egy hely, ahol a szemembe néznek, és nem néznek félre. Szeretetgyarapító és léleképítő együttlétet kínál, ahol nem érezhető fáradtság és fásultság. Helyette hála, türelem és a végtelen hit abban, hogy egy család vagyunk. Köszönet azért, hogy ebben az ”Áldáshotelben” tölthettük a szilvesztert.
2013. január 6.

Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szoba szép tiszta, a személyzet segítőkész és udvarias volt. Az ételek nagyon finomak és bőségesek. Köszönjük szépen!
— 2012. augusztus 26. vasárnap

 

Jól éreztük magunkat. A szoba és a mellékhelyiség tiszta és tágas volt. Kár, hogy az épületek tervezésénél kis erkélyt vagy teraszt nem terveztek. A reggeli és a vacsora ízletes és választékos volt. Sajnos volt két negatívum is: A szobában lévő TV-nek nem volt hangja, így a tévézést ki kellett hagynunk. Valamint hiányzott a hűtőszekrény a szobából, amire így nyáron szükségünk lett volna. (Gondolom javítani vitték el, és elfeledkeztek róla) 
Ráth Ágnes és Hevesi Antal, 2012. augusztus 21.

Ma érkeztünk vissza a családommal onnan....nagyon kiváló volt nem csak a szállás, hanem minden! Rendkívül kritikus vagyok a főzés terén, de a szakács(aik) csak remekművekkel szolgált(ak) ! Figyelemre méltó az ott dolgozók kedvessége, a táj szépsége, s nem utolsó sorban a három szabad strand is :) Csak ajánlani tudom.
K. Endre, 2014. nyara

Szeretem az SDG Hotelt, mert családias. Ez nem csak azt jelenti, hogy minden felszerelés (etetőszék, kiskád, játékok) megtalálható itt, ami egy családnak segítség a nyaralása alatt, hanem én elsőrenden arra a légkörre gondolok, ami fogadni szokott a Hotelben. Az alkalmazottak segítőkészsége, a vezetők törődése, odafigyelése, az imádságos, szerető és elfogadó környezet. Amikor először voltam itt, akkor is rögtön otthon éreztem magam. Az osztályom – akik egyébként egészséges kritikai érzékkel rendelkeznek  - nagyon szerette a szárszói osztálykirándulásunkat, mert bár a községből, a Balaton szépségeiből keveset láttunk a rossz idő és a túlnyomórészt benti programjaink miatt, de az odafigyelést, a szeretetet a Hotel dolgozói részéről, a finom ételeket, a kulturált környezetet észrevették és értékelték.
P. Andi, tanár, 2014. nyara

Legjobb! Imádtam;) Nyáron megint:)
— M. Dani, egy ifjúsági tábor résztvevője, 2014. nyarán

Fantasztikus volt az itt töltött idő! Már sok helyen jártam/ jártunk, van viszonyítási alapom/ alapunk, de nincs itt kifogásolható dolog... Az ételek, a személyzet: fantasztikus! A gyerekek is remekül érezték magukat, lefoglalták őket is. Mindenképp érdemes visszajönni!!! :) Majd elfelejtettem! Gondolnak a "húsimádókra" és vegákra is! Minden étkezésnél (reggeli, ebéd, vacsora) svédasztalos, bőséges választék volt! Főtt, illetve hideg étel egyaránt!
H. Andrea, 2015. január

Kedves Hotel Vezetőség és Személyzet! A mi családunk és csapatunk sem először volt szállodában és részesült szállodai szolgáltatásokban, de amit Önöknél tapasztaltunk, szerintem több volt pénzért megvehető puszta szolgáltatásnál! Kiváló minőség, szakértelem, korrektség párosulva szeretettel, odaadással! Fantasztikus választék az ételekben, jó buli! Mi kell még?! Le a kalappal!!!
Z. Tibor, 2015. január

Fantasztikus szállás, mennyei ételek, rengeteg élmény.
— Norbert, Áron, Sára, 2015. április

Remélem visszajövök még ide. Csodásan éreztem magam és ehhez a hely is nagyban hozzájárult.
Alíz, 2015. április

Szeretek itt lenni. Finom az étel. Sok jót kívánok nektek! Jól éreztem magam itt. Jók voltak a játékok és a filmek. Köszönöm, hogy itt lehettem!!!
Gyerek írás a vendégkönyvben, 2015. január

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk. Azt kívántuk, bárcsak betemetett volna minket a hó, hogy még itt tudjunk maradni pár napig.  Áldja meg ezt a helyet az Úr, hogy még sok ilyen alkalom jöhessen itt létre.
Halasi család, 2015. február (egy református rendezvény szervezői)

Köszönjük, hogy itt lehettünk. Felejthetetlen élményben volt részünk. Lelkileg feltöltődve megyünk haza.
— Péntek Erzsébet és István, 2015. március

Nem szeretnénk még hazamenni!
Marika, 2015. február

Mindennel nagyon megvoltunk elégedve. A személyzet kedves és segítőkész, a szálloda ízléses és tiszta, a kaják fantasztikusak,az étterem személyzete nagyon kedves volt.
Egy fiatal pár véleménye, 2013. (Szallas.hu)

Közel a szabadstrandhoz, néhány éve épült, jó állapotú épületek. Ár/érték arányban kiváló, nyugodt, csendes környezet, nagy saját park. Pár napos pihenésre tökéletes. Az étteremben nagyon kedves és figyelmes volt a személyzet. Negatívum: A szobánk viszonylag sötét volt az előtte álló épületek és a fák miatt. A zuhanyfülkét beépítésekor nem megfelelően szigetelték (alulról szivárgott), emiatt zuhanyzás után mindig állt a fürdőszobában a tócsa. Pároknak csak a standard szobát javaslom, a "szoba két különálló ággyal" a szoba két szélére tolt ágyból, középen ruhásszekrényből áll.
Fiatal pár, 4 nap alapján, 2013. nyara (Szallas.hu)

A személyzet segítőkész és nagyon kedves, különösen az éttermi részen. A kínált ételek változatosak, ízletesek az italokat pedig megfelelő áron kínálják. Köszönünk mindent! Csak ajánlani tudjuk!
— Család kisgyerekkel, 2013. nyara, Szallas.hu

Kedves, segítőkész személyzet. Sportolási lehetőség: kosárlabda, foci aszfaltpályán, pétanque pálya, pingpong asztal teremben. Nagy zöld park, a szobák csendes, nyugodt helyen, a recepciótól, utcától távolabb. A szobában a fekvőmatrac nagyon puha. Reggelinél, vacsoránál szívesen láttunk volna gyümölcsöt, joghurtot, fagyit, de a választék ezek nélkül is a szálloda besorolásának megfelelő volt.
Fiatal pár, 2013. nyarán (Szallas.hu)
 

Két gyerekkel töltöttünk a hotelben, pótágyas szobában és bőven elfértünk, ezért is ajánlom hasonló családnak. A szoba felszereltsége és tisztasága kiváló, az éttermi szolgáltatás szintén kiváló, a személyzet nagyon kedves, udvarias. Köszönjük, hogy valóban kellemesen nyaralhattunk és reméljük, hogy visszatérünk ugyanide. 
2012. augusztus

Kedves SDG Hotel és Mindenki! Nagyon örültünk, hogy vendégeitek lehettünk, csuda jó volt! Ami fontos mindennel elégedettek voltunk, sőt éreztük azt, hogy itt valami más, itt első a vendég! Szép a környezet, csend, nyugalom, béke és kedves emberek, szóval a lelkület más! Bátran ajánljuk mindazoknak, akik többre vágynak egy átlagos pihenésnél, és azoknak, akik még nem voltak igazán jó helyen, és azoknak is, akik még nem pihentek, egyszóval MINDENKINEK!!

— Moldván Tünde, 2012. augusztus

Köszönjük azt a sok kedvességet és figyelmességet, amelyben részesülhettünk 2012. július 22-től július 27-ig. Az akkori időjárást leszámítva nagyon jól éreztük magunkat feleségemmel és két fiunkkal az igényesen kialakított, hozzáértéssel és kedvességgel vezetett hotelben. Külön köszönjük hogy részt vehettünk Mészáros János Elek előadásán. Jó lenne, ha még több hasonló, zenés szórakoztató műsort szerveznének, akár a szabadtéri sátor-arénában is. Az étteremben az ételek bőségesek és finomak voltak. További jó munkát és sok sikert kívánunk Önöknek!
Kiss Lajos és családja Debrecenből, 2012. július