Legyen szó céges vagy szervezeti rendezvényről, kis vagy nagy létszámú csoportokról, egy vagy több napos programról, az SDG-ben ideális helyszínekkel, rugalmas körülményekkel és személyre szabott ajánlatokkal várjuk a szervezőket és a csoportokat.

Az SDG Családi Hotel és Konferencia-központ céges és szervezeti rendezvények, például tréningek, továbbképzések és egyéb szakmai napok megrendezésére egyaránt kiváló. Az elkülönített konferencia-központ változatos méretű, igény szerint berendezhető termei ideálisak csoportos foglalkozások lebonyolítására.

A kikapcsolódás és a feltöltődés is biztosított vendégeink számára a konferencia-központ bárjában, a hotelben megszálló vendégek pedig igénybe vehetik a finn szauna és a parajdi sókamra szolgáltatásait. Így az SDG Családi Hotel és Konferencia-központ ideális választás a kevésbé szakmai jellegű rendezvények, például csapatépítések, céges kirándulások, üdülések helyszínéül is.

Egyedi ajánlatkérésért töltse ki a űrlapunkat vagy adja meg elérhetőségét a gombra kattintva, és munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép Önnel. 

További információ és személyes egyeztetés:

06-20-289-1904

recepcio@sdghotel.hu