Az SDG Családi Hotel és Konferencia-központ összesen 65 darab kétágyas szobával rendelkezik. A szobák színes televízióval, telefonnal és Wi-Fi hozzáféréssel felszereltek, déli fekvésűek, szúnyoghálóval ellátottak. 

A standard szobákon kívül családi és akadálymentesített szobákkal is várjuk vendégeinket. A szobákban igény szerint pótmatracos elhelyezést tudunk biztosítani a gyermekek számára.

Azt kívántuk, bárcsak betemetett volna minket a hó, hogy még itt tudjunk maradni pár napig
— Halasi család, 2015. február

Standard kétágyas szoba

Szállodánkban 47 darab tágas (24-26 nm) kétágyas szoba található. Minden szobához tartozik zuhanykabinos fürdőszoba és különálló WC. 

Családi szoba

Igény esetén két kétágyas szoba összenyitásával családi szobát tudunk kialakítani, amelyet pótmatracok elhelyezésével akár nyolc fő befogadására is alkalmassá tudunk tenni. A családi szobákban két fürdőszoba és két WC van, felszereltségük pedig minden tekintetben megegyezik a kétágyas szobákéval.

Akadálymentesített szoba                                                 

Mozgáskorlátozott vendégeink számára 18 darab speciálisan kialakított kétágyas szoba áll rendelkezésre. Ezekből 6 szoba nem csak szintkülönbségtől mentes, de fürdőszobák döntött tükörrel, kapaszkodókkal, ill. ülőkével is felszereltek.

Napi áraink egyéni vendégeink részére:

Kétágyas szobában: 12.000 HUF + IFA fő/éj

Egyágyas szoba felár: 3.700 HUF fő/éj

 

Gyermekkedvezmény:

3 év alatt ingyenes szállás és étkezés.

3-12 év között fél áron.

A fenti árak tartalmazzák a zárt, őrzött parkoló és a sportpálya használatát, valamint az áfát. Az árak nem tartalmazzák az étkezés díját és a 18 éves kor felett kötelező idegenforgalmi adót (IFA), melynek összege 400 Ft/fő/éj.